AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kuyruğu yemek

Kahve falında fare kuyruğu yemek

Kahve falında fare kuyruğu yemek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, rahat erileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, umutsuz olacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işarettir.

Kahve falında fare kuyruğu yemek gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında fare kuyruğu yemek sorunlarının sürekli artacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş fare görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare kuyruğu koparmak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare kuyruğu görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruklu fare görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir