AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kuyruğu görmek

Kahve falında fare kuyruğu görmek

Kahve falında fare kuyruğu görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında fare kuyruğu gördüyseniz:

  • Bazı konuları sürekli erteleyen veya planları değiştiren kişiler dengenizi bozabilirler.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, iş güç sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş fare görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz fare görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında farenin kuyruğunu görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında fare kuyruğu koparmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında farenin kuyruğuna basmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir