AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruklu fare görmek

Kahve falında kuyruklu fare görmek

Kahve falında kuyruklu fare görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya yorulur.

Kahve falında kuyruklu fare gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin kuyruğuna basmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş fare görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında fare kuyruğu koparmak yolculuğa, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, bahtının da çok parlak olacağına yorulur.

Kahve falında kuyruklu fare görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir