AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruksuz fare görmek

Kahve falında kuyruksuz fare görmek

Kahve falında kuyruksuz fare görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruksuz fare gördüyseniz:

  • Parasal alanlarda da şanslı gözüküyorsunuz.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş fare görmek bir anda atılıma geçeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalettir.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak işlerinin düzeleceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında fare kuyruğu yemek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare kuyruğu görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında farenin kuyruğunu görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir