AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruğu kopmuş fare görmek

Kahve falında kuyruğu kopmuş fare görmek

Kahve falında kuyruğu kopmuş fare görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş fare gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması ya da evinizde normal üstü bir maddi bolluk olması mümkündür.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, evlenme yolunda adım atacağına delalettir.

Kahve falında kuyruksuz fare görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş fare görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin kuyruğunu görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, mevki kazanacağına yorulur.

Kahve falında fare kuyruğu görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek yokluğun biteceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir