AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ısrarla tuttukları saflardan ayrılmaya başlayabilirler veya fikirleri değişebilir.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek rahatının bozulacağına, evlatların hayırsız çıkacağına alamet eder.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalettir.

Kahve falında koynuna fare girmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koynunda fare görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı koynunda görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında koynuna para koymak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir