AnaSayfa / Genel / Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, rahat bir döneme girileceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, parasının azalacağına işaret eder.

Kahve falında koynuna fare girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde geri adım atmanız olayların asıl nedenlerinin ortaya çıkmasına yardım edebilir.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında koynuna fare girmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yaşadığı stresin biteceğine inanılır.

Kahve falında koynunda fare görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalet eder.

Kahve falında deniz koy görmek hakkını savunamayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine yorulur.

Kahve falında koynunda bebek görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir