AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı koynunda görmek

Kahve falında yılanı koynunda görmek

Kahve falında yılanı koynunda görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, istediği başarıya kavuşacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı koynunda gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Kahve falında koynunda yılan görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı koynunda görmek korkularını yeneceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Kahve falında koynuna yılan girmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında koynuna fare girmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koynunda bebek görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir