AnaSayfa / Genel / Kahve falında koynuna para koymak

Kahve falında koynuna para koymak

Kahve falında koynuna para koymak çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine alamet eder.

Kahve falında koynuna para koymak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler, boş zamanları değerlendirme amaçlı planlar yapmak kendinizde veya hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında koynuna para koymak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında koynunda fare görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında koynunda bebek görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında koynuna fare girmek huzuru yakalayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında deniz koy görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işaret eder.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalettir.

Kahve falında koynunda kedi görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, mevlit okutacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir