AnaSayfa / Genel / Kahve falında koynunda fare görmek

Kahve falında koynunda fare görmek

Kahve falında koynunda fare görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalettir.

Kahve falında koynunda fare gördüyseniz:

  • Sert çıkmadan önce, revizyon gereken konuları anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek geleceğinin parlak olacağına, dualarına karşılık alacağına rivayet eder.

Kahve falında koynuna fare girmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koynunda fare görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, patron koltuğuna geçeceğine yorulur.

Kahve falında yılanı koynunda görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Kahve falında koynuna para koymak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kendisiyle de gururlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koynunda bebek görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koynunda kedi görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir