AnaSayfa / Genel / Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, gelirin tükeneceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işarettir.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini gördüyseniz:

  • Üstünüze düşeni yerine getirmemeniz durumunda ilişkilerde problemler yaşanabilir.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına tabir olunur.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Kahve falında koynunda yılan görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı koynunda görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koynuna yılan girmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında koynuna para koymak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir