AnaSayfa / Genel / Kahve falında koynuna fare girmek

Kahve falında koynuna fare girmek

Kahve falında koynuna fare girmek sağlık problemleri içinde olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koynuna fare girmek gördüyseniz:

  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Kahve falında koynuna fare girmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet eder.

Kahve falında koynunda fare görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine inanılır.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında koynuna yılan girmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı koynunda görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz koy görmek kazancın gittikçe artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında koynunda yılan görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir