AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, keder yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek takdir edileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet eder.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında koynuna yılan girmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koynunda yılan görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı koynunda görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koynunda fare görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir