AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin kendini ısırdığını görmek

Kahve falında farenin kendini ısırdığını görmek

Kahve falında farenin kendini ısırdığını görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, güzelliklerle dolacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında farenin kendini ısırdığını gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek imkânlarını kaybedeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farelerin ısırdığını görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin kendini ısırdığını görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin ısırdıgını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini fare ısırdığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir