AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini fare ısırdığını görmek

Kahve falında kendini fare ısırdığını görmek

Kahve falında kendini fare ısırdığını görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini fare ısırdığını gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Kahve falında farenin ısırdıgını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ısırmak bir beladan kurtulacağına, sorunların çabucak atlatılacağına yorulur.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına inanılır.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında farelerin ısırdığını görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi ısırmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir