AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek bir daha kopmayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, lüksüne de lüks katacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalettir.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylere daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet eder.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında farenin kendini ısırdığını görmek hafifleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine yorulur.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında fareyi ısırmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında fare ısırmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında farelerin ısırdığını görmek borçlanılacağına, saygınlık kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir