AnaSayfa / Genel / Kahve falında farelerin ısırdığını görmek

Kahve falında farelerin ısırdığını görmek

Kahve falında farelerin ısırdığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farelerin ısırdığını gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken değişiklik ya da düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi ısırmak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin ısırdıgını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini fare ısırdığını görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir