AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, en tepkedeki kimse olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında farelerin ısırdığını görmek başına türlü işler geleceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Kahve falında fare ısırmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi ısırmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin kendini ısırdığını görmek giderlerin artış göstereceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir