AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin ısırdıgını görmek

Kahve falında farenin ısırdıgını görmek

Kahve falında farenin ısırdıgını görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin ısırdıgını gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde etrafı güzelleştirici işlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında kendini fare ısırdığını görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farelerin ısırdığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına inanılır.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına delalet eder.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin ısırdıgını görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin kendini ısırdığını görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir