AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çirkin sözler işitileceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, geleceğine bakacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını gördüyseniz:

  • Aslında ne kadar dikkatli olursanız olun sıkıntı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulur.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek yoğun duygular yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare ısırdığını görmek dostlardan zarar görüleceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında fare ısırmak umutlarının boşa çıkmayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işaret eder.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir