AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin kediyi öldürmek

Kahve falında farenin kediyi öldürmek

Kahve falında farenin kediyi öldürmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, sevdiğini söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, maddi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek yeni projelerin ve planların tutacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi ve fare öldürmek korkularını yeneceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi öldürdüğünü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve kedi öldürmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına delalettir.

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi gibi fare görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işarettir.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evde kedi fare görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir