AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin fareyi öldürdüğünü görmek

Kahve falında kedinin fareyi öldürdüğünü görmek

Kahve falında kedinin fareyi öldürdüğünü görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sağlığını geri kazanacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin fareyi öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalettir.

Kahve falında fare ve kedi öldürmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi ve fare öldürmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında kedinin fareyi öldürdüğünü görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek kazancın günden güne düşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareler ve kediler görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kediyi fare yerken görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Kahve falında fareyle kedi görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir