AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin fare yakalaması gördüyseniz:

  • Esnekliği elden bırakmamalısınız.

Kahve falında fare yakalayan kedi görmek mallarının da hayırlı olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına inanılır.

Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulur.

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında fare yakalayıp atmak başkasının hakkına göz dikileceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında fare yakalayıp öldürmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakalanmış fare görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında fare yakalamaya çalıştığını görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir