AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve fare öldürmek

Kahve falında kedi ve fare öldürmek

Kahve falında kedi ve fare öldürmek büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, her nimetin lezzetine varacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kedi ve fare öldürmek gördüyseniz:

  • Gelecek haberler uzun bir zaman dilimini etkileyebilir.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işarettir.

Kahve falında fare ve kedi öldürmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında kedinin fareyi öldürdüğünü görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, ticarette zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında kedi ve fare öldürmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında evde kedi ve fare görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi görünümlü fare görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, güçlükle elde edilecek başarı delalet eder.

Kahve falında beyaz fare ve kedi görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında farenin kediye dönüştüğünü görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir