AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi gibi fare görmek

Kahve falında kedi gibi fare görmek

Kahve falında kedi gibi fare görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi gibi fare gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Kahve falında kedi gibi fare görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kedi gibi miyavlamak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında insanı kedi gibi görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, ömrün uzun olmasına inanılır.

Kahve falında insan gibi kedi görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi insan gibi görmek bereketli işler yapılacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek fare görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine yorulur.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek düşmanlarının güçleneceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare ve kedi görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir