AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve kedi öldürmek

Kahve falında fare ve kedi öldürmek

Kahve falında fare ve kedi öldürmek helal kazanç elde edeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hayırlı işlere girişileceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında fare ve kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Belli kişiler belli pozisyonlarını değiştirmemekte kararlı olabilir veya belli bir pozisyon alabilirler.

Kahve falında kedi ve fare öldürmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işarettir.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve kedi öldürmek haksızlıklara da karşı geleceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine inanılır.

Kahve falında kedinin fareyi öldürdüğünü görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, durgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir