AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin ağzında fare görmek

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin ağzında fare gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya işleri sonlandırmak isteyebilir ya da tamamlanması gereken iş veya konuları sonuçlandırabilirsiniz.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kedi ağzında fare görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, her zaman şükür içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ağlayan fare görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından fare çıkarmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından fare çıktığını görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzına fare girmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında fare görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi ağzına almak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir