AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kedi fare görmek

Kahve falında evde kedi fare görmek

Kahve falında evde kedi fare görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında evde kedi fare gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar sonsuz seçenekler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında evde kedi ve fare görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde kedi fare görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde fare ve kedi görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve kedi görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yönetici olacağına inanılır.

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kedi ve fare görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulur.

Kahve falında kedi ve beyaz fare görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kediler ve fareler görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir