AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin kafasını koparmak

Kahve falında farenin kafasını koparmak

Kahve falında farenin kafasını koparmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Yeni verileri birleştirmeniz zaman veya başarı kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında fare kafası görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında fare kafası koparmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına inanılır.

Kahve falında farenin kafasını ezmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş fare görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına alamet eder.

Kahve falında farenin kafasını kesmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine inanılır.

Kahve falında farenin kafasını koparmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında fare kafası ezmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kafasına kurşun yemek maddi açıdan ferahlamaya, çok büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir