AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin kafasını ezmek

Kahve falında farenin kafasını ezmek

Kahve falında farenin kafasını ezmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin açılacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, geçim derdine gireceğine alamet eder.

Kahve falında farenin kafasını ezmek gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında farenin kafasını ezmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında fare kafası ezmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını ezmek ayrılmış olanların kavuşacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında yılan kafasını ezmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, güzel huylarını terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan kafası ezmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir