AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kafası ezmek

Kahve falında fare kafası ezmek

Kahve falında fare kafası ezmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, zenginliğe sahip olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında fare kafası ezmek gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Kahve falında farenin kafasını ezmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında fare kafası ezmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına delalettir.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek zorlukları atlatacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan kafasını ezmek fenalıkta bulunmaya, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin kafasını ezmek kısa süreli karlar elde edileceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında kafa ezmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında taşla kafa ezmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir