AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kafası görmek

Kahve falında fare kafası görmek

Kahve falında fare kafası görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, yüksek diploma alacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, onlar sayesinde moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında fare kafası gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşabileceğiniz ortamlara girebilir, keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında fare kafası görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin kafasını kesmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında fare kafası ezmek yaptığı işten çıkarılacağına, saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında farenin kafasını koparmak sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulur.

Kahve falında kafası kopmuş fare görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında farenin kafasını ezmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında fare kafası koparmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, zor durumların biteceğine inanılır.

Kahve falında kafasında taş görmek hayatının zaferlerle dolacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir