AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına kurşun yemek

Kahve falında kafasına kurşun yemek

Kahve falında kafasına kurşun yemek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasına kurşun yemek gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında kafasına kurşun yemek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında kafaya kurşun yemek kazanılacak ve ele geçecek paraya, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek kendi işini kuracağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalettir.

Kahve falında sırtına kurşun yemek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında beynine kurşun yemek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sırtından kurşun yemek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir