AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin kafasını kesmek

Kahve falında farenin kafasını kesmek

Kahve falında farenin kafasını kesmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, işlerinin başarılı olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farenin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • İletşim ağınızı genişletmeniz veya aktif olarak kullanmanız durumunda size sunacak veya paylaşacak şeyleri olan kişilerle karşılaşabiirsiniz.

Kahve falında farenin kafasını kesmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş fare görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin kafasını ezmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işarettir.

Kahve falında farenin kafasını koparmak işlerinin kötüleşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare kafası görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına inanılır.

Kahve falında fare kafası koparmak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere rivayet eder.

Kahve falında fare kafası ezmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında baltayla kafa kesmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir