AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kafası koparmak

Kahve falında fare kafası koparmak

Kahve falında fare kafası koparmak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, bazı ortak işlere gireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında fare kafası koparmak gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Kahve falında farenin kafasını ezmek aksiliklerin başgöstereceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında fare kafası görmek doğru karar veremeyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin kafasını kesmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet eder.

Kahve falında fare kafası koparmak kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare kafası ezmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına inanılır.

Kahve falında farenin kafasını koparmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında kafası kopmuş fare görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş insan kafası görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir