AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası kopmuş fare görmek

Kahve falında kafası kopmuş fare görmek

Kahve falında kafası kopmuş fare görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, başarılarının takdir edileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında kafası kopmuş fare gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında farenin kafasını koparmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, gözyaşlarının dineceğine delalet eder.

Kahve falında farenin kafasını ezmek yeni bir hayata adım atılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş fare görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalettir.

Kahve falında fare kafası koparmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Kahve falında fare kafası ezmek sevdiği birini kırmaya, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin kafasını kesmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında fare kafası görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasından öpmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir