AnaSayfa / Genel / Kahve falında baltayla kafa kesmek

Kahve falında baltayla kafa kesmek

Kahve falında baltayla kafa kesmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yıpranacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında baltayla kafa kesmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren anlaşmalar esnasında dikkatli olmalı, detayları atlamamalısınız.

Kahve falında baltayla kafa kesmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya balta yemek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birini baltayla kesmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işarettir.

Kahve falında baltayla bacak kesmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına işarettir.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baltayla kol kesmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, güvensizliğini yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baltayla birini öldürmek dertlerinin unutulacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında demir balta görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir