AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi meşgul etmeniz olası problemleri engellemenizi sağlayabilir.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını ezmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası ezmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafa ezmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine inanılır.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını ezmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, mutluluğunun artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir