AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasını ezmek

Kahve falında birinin kafasını ezmek

Kahve falında birinin kafasını ezmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kafasını ezmek gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında taşla kafa ezmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek sağlık sorunları yaşanacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yılan kafasını ezmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kafa ezmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında farenin kafasını ezmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare kafası ezmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kafasını ezmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir