AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kafasını ezmek

Kahve falında yılan kafasını ezmek

Kahve falında yılan kafasını ezmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalet eder.

Kahve falında yılan kafasını ezmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, gayrimenkul başlıklı konuları veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekebilir veya istenebilir.

Kahve falında yılan kafası ezmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, borçlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını ezmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına yorulur.

Kahve falında fare kafası ezmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında kafa ezmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kafasını ezmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir