AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kafasını ezmek

Kahve falında yılanın kafasını ezmek

Kahve falında yılanın kafasını ezmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, esenlik içinde olacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, elinin darda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziki düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında yılan kafasını ezmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası ezmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek birikim yapacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine inanılır.

Kahve falında kafa ezmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin kafasını ezmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine delalettir.

Kahve falında taşla kafa ezmek yol göstereceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir