AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında taşla kafa ezmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa ezmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek huzurlu bir insan olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, önemli bir şahsiyet olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını ezmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir