AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kafası ezmek

Kahve falında yılan kafası ezmek

Kahve falında yılan kafası ezmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, anne baba duaları alınacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalettir.

Kahve falında yılan kafası ezmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir bayanla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Kahve falında yılan kafası ezmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında yılan kafasını ezmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek esenliğe kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında taşla kafa ezmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında farenin kafasını ezmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir