AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işarettir.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında lağım faresi öldürmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım fare görmek ne yapacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında lağım faresi yemek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işarettir.

Kahve falında lağım faresi görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü lağım faresi görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, amacına ulaşmayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir