AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek üzüntülerinin son bulacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret eder.

Kahve falında fare ısırmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi ısırmak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini fare ısırdığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, anne baba duası alacağına işarettir.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin ısırdıgını görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek kul hakkına girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir