AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi ısırmak

Kahve falında fareyi ısırmak

Kahve falında fareyi ısırmak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi ısırmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında farenin ısırdıgını görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında farenin kendini ısırdığını görmek acı tecrübeler edineceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi ısırmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine inanılır.

Kahve falında fare ısırmak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir