AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareler ve kediler görmek

Kahve falında fareler ve kediler görmek

Kahve falında fareler ve kediler görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, onun her zaman başında olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareler ve kediler gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı veya teknolojik iletişim araçlarını faal şekilde kullanarak daha olumlu iş birlikleri ya da ilişkiler kurmanızı, olumlu etki bırakmanızı sağlayacak adımlar atabilir, özgüveninizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek pek çok olumlu gelişmelere, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ve fare öldürmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek huzurun bozulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Kahve falında kedinin fareyi yemesini görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kediler ve fareler görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi fare yerken görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi fare görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir