AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında farenin kediyi yediğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Kahve falında kedi fareyi yediğini görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında yılanın fare yediğini görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında farenin fareyi yediğini görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir