AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi fare görmek

Kahve falında kedi fare görmek

Kahve falında kedi fare görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi fare gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına inanılır.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kedi ve fare görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hileye, fesada bulaşacağına yorulur.

Kahve falında ölü fare ve kedi görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek fare görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek hasret gidereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine inanılır.

Kahve falında fare ve kedi öldürmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir