AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi fare yerken görmek

Kahve falında kediyi fare yerken görmek

Kahve falında kediyi fare yerken görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, endişelerin son bulacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Kahve falında kediyi fare yerken gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler size desteklerini açıkça gösterebilirler.Eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurmanızın maddi ya da başka türlü bedelleri olsa da, oldukça bilgilendirici olabilir.

Kahve falında kedi fareyi yerken görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi fare yerken görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına yorulur.

Kahve falında fare yerken görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kediye fare görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ve fare görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek aradaki buzları eriteceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına yorulur.

Kahve falında farenin kediye dönüştüğünü görmek durumunuzun iyileşeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir